Cosuri cu Flori
Cosuri cu Flori

Coș cu flori - o alegere perfectă pentru a adăuga un aspect estetic și practic, un farmec deosebit festivității atât în încăpere, cât și în suflet.

Coșuri cu flori clasice, coșuri cu flori exotice sau coșuri cu tematică deosebită: corporativede Crăciunde Mărțișorde Paști, pentru nuntă, pentru aniversări - toate le puteți ...

Cosuri cu Flori

Coș cu flori - o alegere perfectă pentru a adăuga un aspect estetic și practic, un farmec deosebit festivității atât în încăpere, cât și în suflet.

Coșuri cu flori clasice, coșuri cu flori exotice sau coșuri cu tematică deosebită: corporativede Crăciunde Mărțișorde Paști, pentru nuntă, pentru aniversări - toate le puteți comanda online și vă asigurăm că rezultatele vor depăși așteptările dumneavoastra, iar calitatea creațiilor noastre din flori vii și proaspete este garantată.

More »

Cosuri cu Flori There are 4 products.

Livrare flori gratuit prin curieri proprii in Bucuresti

Beneficiati de livrare gratuita pentru orice comanda efectuata pe FlorariaDeVis.ro
Nu exista comanda minima.Livrarea se poate face in 4 ore de la confirmarea comenzii (in caz contrar veti fi anuntat din timp)
Cost livrare jud. Ilfov - 15 Lei.

50% Reducere la Toate Produsele FlorariaDeVis

Este foarte dificil sa oferim cele mai mici preturi, insa facem toate eforturile pentru a oferi clientilor nostri cel mai bun raport calitate - pret si o gama de produse cat mai completa.

Felicitare Cadou la Orice Comanda!

Felicitare Cadou! Completeaza florile cu o felicitare premium pe care poti nota mesajul tau special sau o urare unica!  Felicitare lucrata manual.

Metode de Plata Flexibile

  • ✔ Plata la Livrare
  • ✔ Plata Direct de la Expeditor
  • ✔ Plata cu Cardul
  • ✔ Plata prin Transfer Bancar

- Transport Gratuit- Oriunde in Bucuresti
- Banii inapoi 100% - Banii inapoi daca nu esti multumit.
- Program Livrari - Luni - Sambata:9:00 - 18:00 |Duminica: Inchis
Product successfully added to the product comparison!