...

Buchet cu 3 trandafiri albi, floarea miresei, eucalipt, ambalaj

111,00 lei

 • Flori mereu proaspete (suntem aprovizionati la fiecare 2 zile)
 •  Transport gratuit in Bucuresti
 • Felicitare cadou
 • Hrana pentru flori taiate cu elemente nutritive, care vor mentine florile proaspete
 • Brosura cu sfaturi pentru ingrijirea florilor
 • Garantam prospetimea trandafirilor cel putin 7 zile
 • Poza prezinta un buchet realizat si livrat la comanda online a unui client

TIP PRODUS:
Buchet de flori
FLORI:
3 trandafiri albi, floarea miresei, eucalipt, ambalaj
CULOARE:
Alb
DIMENSIUNE:
Trandafirii din acest buchet au o inaltime de 60 cm.
DETALII LIVRARE:
Beneficiati de livrare gratuita in Bucuresti pentru orice comanda.
FELICITARE:
Completeaza florile cu o felicitare gratuita pe care poti nota mesajul tau special sau o urare unica.
HRANA FLORI:
Aceste plicuri (care se ofera gratuit la fiecare comanda) contin elemente nutritive care vor mentine florile din vaza proaspete si frumoase pentru mai mult timp. Dizolvati plicul de 5 gr. in apa din vaza.
INGRIJIRE:
Plasati in interior la cel mult 25°C, feriti de lumina directa a soarelui, schimbati apa florilor la 2 zile si taiati cozile 1 cm.
METODE DE PLATA:
Produsul poate fi achitat online cu cardul bancar, prin transfer bancar, la livrare sau direct de la expeditor.

Simplitate și Eleganță: Buchet cu 3 trandafiri albi, floarea miresei, eucalipt și un ambalaj sofisticat

Într-o lume în care totul pare a fi complicat și aglomerat, simplitatea devine un adevărat lux. Astăzi, vom explora eleganța sofisticată a unui buchet de flori care îmbină delicatețea trandafirilor albi, floarea miresei și frunzele proaspete de eucalipt, toate ambalate cu gust într-un ambalaj frumos.

Componentele buchetului

 1. Trandafiri albi: Trandafirul alb este un simbol al iubirii pure, al sincerității și inocenței. Trei trandafiri albi într-un buchet trimit un mesaj de respect și devotament profund.
 2. Floarea miresei: Cunoscută și sub numele de Gypsophila, floarea miresei este o floare simbol a purității, a nuntii și a dragostei eternel. Adăugând o note de diafanitate aranjamentului.
 3. Eucalipt: Eucaliptul este nu doar pentru aroma sa revigorantă și proaspătă, ci și pentru frunzele sale verzi, strălucitoare care adaugă un contrast perfect albeții trandafirilor și floarei miresei.
Flori Simbolistica Culoare
Trandafiri albi Iubire pură, sinceritate, inocență Alb
Floarea miresei Puritate, dragoste eternă Alb
Eucalipt Revigorare, prospețime Verde

Ambalajul: Ambalajul în care sunt prezentate aceste flori nu este mai puțin important. Un ambalaj elegant și rafinat, poate adăuga un accent de surpriză și bucurie momentului în care buchetul este dăruit.

Această combinație de flori și verdeață nu este doar plăcută ochiului, ci și extrem de semnificativă. În contrastul dintre albul imaculat al trandafirilor și floarei miresei și verdele vibrant al eucaliptului se oglindesc echilibrul și armonia.

Când alegi un buchet ca acesta, oferi mai mult decât un cadou – oferi un simbol al iubirii pure, al respectului și al frumuseții nealterate. Este un gest simplu, dar cu un impact profund. Prin el, comunici fără cuvinte cât de mult prețuiești persoana căreia îi este destinat.

La final, un buchet de flori albe ca acesta, cu trandafiri, floarea miresei și eucalipt, toate într-un ambalaj elegant, este mai mult decât un cadou. El este o declarație de dragoste, un simbol al respectului și al admirației. E un mod sincer de a simți, de a ține pasul cu notele vieții și de a celebra frumusețea pură a naturii.

Tipul si culorile pot diferi in functie de stocul existent la realizarea aranjamentului.

1 recenzie pentru Buchet cu 3 trandafiri albi, floarea miresei, eucalipt, ambalaj

 1. Radu Cernat

  Buchetul acesta cu trandafiri albi e de vis! Trandafirii sunt proaspeți și eleganți. Ambalajul e foarte chic și bine făcut. A fost perfect pentru ocazia mea și a primit multe laude. Recomand cu căldură!

Adaugă o recenzie

Oferta zilei

Alegeți astăzi cadoul perfect: un buchet de flori, disponibil în oferta noastră unică a zilei! Această oportunitate este limitată la stocul disponibil, așa că nu ratați șansa de a face o surpriză specială cuiva drag.

 
 
DESCOPERA FLORARIA DE VIS
Buchet cu 3 trandafiri albi, floarea miresei, eucalipt, ambalaj