...

Cutie Eleganta in Forma de Inima Tonia cu Trandafiri Multicolori

244,00 lei305,00 lei

  • Flori mereu proaspete (suntem aprovizionati la fiecare 2 zile)
  •  Transport gratuit in Bucuresti
  • Felicitare cadou
  • Hrana pentru flori taiate cu elemente nutritive, care vor mentine florile proaspete
  • Brosura cu sfaturi pentru ingrijirea florilor
  • Garantam prospetimea trandafirilor cel putin 7 zile
  • Poza prezinta un buchet realizat si livrat la comanda online a unui client

Trandafiri sunt un cadou clasic de dragoste.


La mare cautare, cutiile cu flori surprind extrem de placut pe oricine. Trandafiri aduc veselie si transmit enegie pentru o zi intreaga. Nu sunt voluminoase, nu necesita ingrijire, sunt cadoul ideal pentru o persoana ocupata , o femeie de afaceri sau o proaspat-mamica.
Trandafirul este simbolul dragostei, frumusetii si perseverentei. Trandafirii albi sunt asociati cu idea iubirii pure, cei galbeni cu gelozia si cei rosii cu iubirea pasionala.
Nu numai coloritul si aspectul fac din trandafir o floare atat de apreciata, ci si mirosul lui, atat de special incat majoritatea parfumurilor fabricate au in compozitia lor si esenta de trandafir.
Va intampinam cu un superb aranjament floral intr-o eleganta cutie. Comanda online sau telefonic un cos cu flori si ai livrare Gratuita.

TIP PRODUS:
Cutie cu Flori
CONTINE:
Trandafiri, cutie pentru flori, capac pentru cutie, burete mineral cu apa tratata cu hrana pentru flori taiate.
FLORI:
Trandafiri
CULOARE:
Rosu
DETALII LIVRARE:
Beneficiati de livrare gratuita in Bucuresti pentru orice comanda.
FELICITARE:
Completeaza florile cu o felicitare gratuita pe care poti nota mesajul tau special sau o urare unica.
INGRIJIRE:
Udati buretele la fiecare 2 zile.
METODE DE PLATA:
Produsul poate fi achitat online cu cardul bancar, prin transfer bancar, la livrare sau direct de la expeditor.

Cutie Elegantă în Formă de Inimă Tonia cu Trandafiri Multicolori

Descoperă Cutia Elegantă în Formă de Inimă Tonia, o veritabilă operă de artă floristică concepută pentru a transpune emoții caleidoscopice într-o simfonie de culori. Tonia nu este doar un produs, este o poveste de dragoste exprimată prin eleganța trandafirilor multicolori, fiecare purtând în sine promisiunea unei amintiri de neuitat. Atunci când delicatețea petalelor se îmbină armonios cu forța sentimentelor tale, rezultatul este mai mult decât un cadou: este un simbol al conexiunii autentice, o emblemă a afectiunii pure.

Cu un ambalaj inovativ ce îmbrățișează forma iconică a inimii, Tonia devine mesagerul perfect al iubirii tale. Acest elixir floral te invită să te pierzi în labirintul nuanțelor sale, de la pastelurile suave și până la roșul pasional sau violetul misterios. Selectați cu atenție, trandafirii noștri sunt un tribut adus naturii în cea mai autentică formă. Având la bază un proces de conservare de avangardă, aceștia își păstrează intensitatea și senzualitatea pentru o perioadă îndelungată, devenind astfel o prezență constantă și hipnotizantă în spațiul tău personal.

Când își fac apariția, fie că este vorba de un eveniment festiv sau de un colț intim de acasă, cutia cu trandafiri Tonia se transformă într-un centru de atracție. Este un testament al rafinamentului și al dragostei pentru frumos, o invitație de a celebra clipa prezentă.

Dar Tonia este mai mult decât un gest de apreciere trecătoare; după ce mijlocul floral își va fi împărțit frumusețea, cutia devine o cutie de bijuterii sau un lăcaș pentru cele mai dragi amintiri, continuând astfel să-ți încânte zilnic viața. Personalizează acest monument de eleganță cu un mesaj care să înfățișeze profunzimea sentimentelor tale și descoperă cum Tonia devine nu doar un cadou, ci o relicvă a sentimentelor ce tălmăcesc eternitatea.

Un vesnic monument al iubirii, un simbol al dedicației neșovăielnice, Cutia Elegantă în Formă de Inimă Tonia cu Trandafiri Multicolori este destinată să uimească și să celebreze legătura specială pe care dorim să o menținem cu cei dragi. Deschide-ți inima și alegeră-ți să vorbește în limba florilor, limbaj universal al afecțiunii neexprimate.

Numar de Fire

21-23 Fire, 27-29 Fire, 17-19 Fire

1 recenzie pentru Cutie Eleganta in Forma de Inima Tonia cu Trandafiri Multicolori

  1. Teodor Jianu

    Cutia asta în formă de inimă e fantastică! Trandafirii multicolori sunt atât de frumoși și proaspeți. Arată foarte bine împreună și ambalajul e elegant și deosebit.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…

Oferta zilei

Alegeți astăzi cadoul perfect: un buchet de flori, disponibil în oferta noastră unică a zilei! Această oportunitate este limitată la stocul disponibil, așa că nu ratați șansa de a face o surpriză specială cuiva drag..

 
 
DESCOPERA FLORARIA DE VIS
Cutie Eleganta in Forma de Inima Tonia cu Trandafiri Multicolori
244,00 lei305,00 lei Select options