...
-48%
-12%
Stoc epuizat
-5%
Stoc epuizat
-4%
Stoc epuizat
-12%
Stoc epuizat

Aranjament Flori Uscate

Aranjamentele cu flori uscate creează și oferă un aspect sofisticat oricărei încăperi, iar cea mai bună parte este că nu necesită întreținere.Varietatea florilor uscate ne permite să ne jucăm cu multe stiluri, culori și texturi.Și nu doar că florile uscate fac față trecerii timpului, dar le puteți folosi și pentru a vă decora casa.Un alt motiv pentru care să iubești florile nemuritoare este întreținerea lor. Spre exemplu, trandafirii criogenați, sau alte flori uscate, nu necesita sa fie udati sau nevoie de atenție specială, spre deosebire de cei naturali.

Unele dintre cele mai bune plante și flori sunt cele cu umiditate redusă, ceea ce le fac să fie perfecte pentru aranjamente florale uscate.Există o mare varietate, astfel încât să le găsiți pe cele perfecte pentru dvs.

Dintre flori se numără: lavandă, hortensiile, limoniumul, floarea de orez, ageratumul, păstăile de mac, flori de cocos, lali, trandafiri de credru, flori de bumbac, flori de banksia, mușețel s.a.m.d. Iar pentru a le completa, oferind astfel un rezultat și mai spectaculos, apelăm la plante și fructe uscate: frunzele de eucalipt (care arată absolut fabulos în aproape orice combinație, atât în aranjamentele cu flori uscate, cât și în buchetele cu flori vii și colorate), fructe uscate(precum lămâile verzi și portocalele întregi uscate), ferigă.

O altă parte pozitivă a acestor plante uscate este că pot fi vopsite în diverse culori sau chiar sidefate, pentru a crea un aranjament inedit și ideal ales de tine. Aceste aranjamente sunt realizate din flori conservate si frunze uscate, care nu au nevoie de apa si rezista minim 5 ani! În funcție de tema evenimentului dumneavoastră, aranjamentele florale și restul accesoriilor pentru orice de tip de ocazie,specialiștii Florăriei de Vis vă pot ajuta. Cadoul perfect pentru cei care isi doresc ca florile si fericirea sa tina la nesfarsit!

Plante uscate pentru aranjamente
Plantele uscate pentru aranjamente creează și oferă un aspect sofisticat oricărei încăperi, iar cea mai bună parte este că nu necesită întreținere.Varietatea florilor uscate ne permite să ne jucăm cu multe stiluri, culori și texturi. Nu așa că e minunat?

Există unele dintre cele mai bune plante și flori cu umiditate redusă,perfecte pentru aranjamente florale uscate.Există o mare varietate, astfel încât să le găsiți pe cele perfecte pentru dumneavoastră. Le găsiți și în florăria noastră.

Din această varietate se află plante precum: lavanda, hortensiile, limoniumul, floarea de orez, ageratumul, păstăile de mac, flori de cocos, lali, trandafiri de credru, flori de bumbac, flori de banksia, mușețel sau Banksia, glixia, fructe uscate(lămâi și portocale întregi) și bineînțeles, trandafirii criogenați. O altă parte pozitivă a acestor plante uscate este că pot fi vopsite în diverse culori sau chiar sidefate, pentru a crea un aranjament inedit și ideal ales de tine.

Decoratiuni flori uscate
Dacă adori/apreciezi un design clasic sau tradițional pentru un eveniment: nuntă, botez, petrecere în aer liber sau pur și simplu pentru propria ta casă, decorațiunile din flori uscate pot fi soluția ideală.

De la cutii mici cu trandafiri criogenați sau flori nemuritoare până la aranjamente pe înălțime cu flori uscate, produsele Florăria de Vis sunt de înaltă calitate și se potrivesc oricărui tip de eveniment. Decorațiuni, cutii sau coșulețe pentru o atingere pitorească a unei sărbători, de Sfântul Valentin, evenimente tematice, toate acestea doar pentru tine.

Acestea se livrează rapid, ajung la tine în maximum 4 ore și le expui/aranjezi unde dorești fără efort. Dacă ai deja pe cineva în minte pe care vrei să impresionezi sau dacă pur și simplu simți că ai nevoie de un strop de culoare și naturalețe în căminul tău sau la birou, comandă acum cele mai superbe decorațiuni din flori uscate de la FlorăriadeVis.ro!

Aranjamente din flori uscate
Cine nu apreciază florile uscate? Dar ce ai spune dacă ai afla că există flori nemuritoare care nu se ofilesc niciodată? Trandafirii criogenati, noul trend în materie de cadouri florale și aranjamente. Atunci când sunt atent selecționate și special dispuse într-un aranjament floral, aceste flori câștigă mai mulți fani de fiecare dată.

Cele mai bune plante și flori potrivite pentru uscat sunt cele cu umiditate redusă. Și din noroc pentru noi, există o gamă vastă de unde putem alege și combina pentru crearea aranjamentului dorit. Lavandă, hortensii, limonium, floarea de orez, ageratumul, păstăile de mac, flori de cocos, lali, trandafiri de credru, flori de bumbac împreună cu frunzele de eucalipt (care arată absolut fabulos în aproape orice combinație, atât în aranjamentele cu flori uscate, cât și în buchetele cu flori vii și colorate), fructe uscate(precum lămâile verzi și portocalele întregi uscate) și ferigă. Vin-o la Florăria de Vis sau comandă online!

Flori uscate pentru aranjamente florale
Florile și plantele uscate sunt folosite cu precădere pentru decorațiuni și aranjamente cu flori uscate sau în combintație cu flori naturale, la decorațiuni de nuntă, decorațiuni de Crăciun sau pentru nuntă cu tematica garden party. Plantele uscate sunt disponibile tot timpul anului acesta fiind un avantaj pentru bugetarea evenimentelor.

Puteți, de exemplu, ca pentru un buchet de nuntă tradițională românească sau lumânari pentru botezul tradițional românesc, utiliza un amestec de flori naturale și nemuritoare de maci din matase, levantica si spice.

Sau, pentru un cadou pentru aniversarea unei persoane dragi, puteți apela cu cea mai mare încredere la trandafirii criogenați. Trandafirii criogenați nu necesită să fie udați spre deosebire de cei naturali. Te poți bucura de splendoarea lor pentru o perioada cat lungă de timp(se mențin aproximativ 20 de ani). Ei reprezintă un accesoriu minunat de decor pentru casa ta, însă nu îi așeza în apropierea caloriferului sau pe pervazul ferestrei!