-47%

Un buchet de flori, ca sa arate cat mai bine si sa putem afirma despre el ca este original, trebuie sa aiba in interiorul sau flori rare, flori pe care nu toata lumea le are in aranjamentele florale pentru diverse evenimente. Cu siguranta nu ati auzit prea des despre anthurium, o planta care isi are originile tocmai in padurile tropicale americane, in partea centrala si de sud a continentului urias.

Mai des se foloseste denumirea mai usor de tinut minte Floarea Flamingo, pentru ca, ati ghicit, seamana foarte mult cu un flamingo. Rezistenta ei proverbiala o transforma intr-o floare ideala pentru buchete anthurium de mireasa sau pentru diverse alte ocazii importante din viata noastra.

La livrare si la transport, dupa ce a fost primita, anthurium va rezista excelent si ne va scapa de un stres in plus. Floarea ei seamana cu o inima cerata, are un constrast foarte puternic, este de un rosu aprins, dar sunt si variante roz sau albe care nu au cum sa treaca neobservate. In centrul florilor intalnim un spadice galben de regula, care sporeste si mai mult originalitatea si eleganta florilor din buchete anthurium comandate in florariile online cu experienta, cum este si Floraria de Vis.

Folosita si cu rol decorativ in diverse spatii unde vor avea loc evenimente importante, anthurium este o floare cu o cromatica vizibila, puternica, nu ai cum sa treci pe langa aranjamentele care contin aceasta floare si sa nu le remarci in mod deosebit. Aspectul tropical, exotic, floarea carnoasa in aparenta, dar foarte puternica, textura unica, toate sunt avantaje ale buchetelor care contin doar anthurium sau au si alte flori care pun in evidenta centrul format din respectivele flori tropicale.

Marimea peste medie a florilor si forma de inima pe care o au toate florile pot fi atuuri care vor fi de folos daca esti in cautarea unor buchete speciale pentru o persoana unica din viata ta. Si frunzele florilor anthurium sunt deosebite, au un verde impecabil si sunt la fel de mari si de interesante precum inflorescentele acestora.

Anthurium e mereu pe stoc la Floraria de Vis, stocurile se refac periodic in functie de cerere, toate florile sunt proaspete in buchete si au si ghiduri de intretinere livrate impreuna cu ele. Daca se doreste se poate personaliza buchetul de anthurium fix asa cum isi doreste clientul, creativitatea si imaginatia florarilor cu experienta vor fi puse la incercare de fiecare data si va rezulta un produs originale si interesant pentru o ocazie speciala din viata noastra.