-47%

Cand buchetele de trandafiri sau de lalele sunt deja de ordinul banalului si vrei ceva altfel pentru nunta sau pentru cununie ai o varianta excelenta la dispozitie: buchete anemone comandate rapid de la florariile online cu experienta.

 Buchetele de anemome sunt de o frumusete iesita din comun, anemonele pot simboliza iubirea vesnica, au culori diverse, de la violet si rosu, la roz si alb, albastru. Simplitatea unor buchete anemone poate cuceri pe oricine, buchetul de anemone este potrivit pentru miresele care vor sa fie in centrul atentiei pe tot parcursul zilei in care se marita. Anemonele sunt si florile care rezista bine la transport si sunt foarte usor de integrat in buchetele de mireasa, au parfum discret si merg combinate cu tipuri de flori care au inflorescenta asemanatoare.

Nu trebuie sa va stresati daca vreti sa le combinati rapid, florarii de la Floraria De Vis va vor ajuta cu cele mai bune sfaturi si cu idei inspirate de combinatii pentru aranjamente florale de o frumusete rara. Buchetele de anemone sunt prezente in ofertele Florariei de Vis in orice perioada din an, echipa florariei aduce florile din ele de la firme si producatori de traditie si le pune la dispozitia clientilor in conditii optime de transport si de depozitare inainte de folosirea efectiva in buchete.

Cu fiecare buchet de anemone miresele moderne sunt mai aproape de perfectiune la nunta lor, se pot folosi si in sali, dar si in timpul ceremoniilor de la biserica. Daca includem in buchete mai multe tipuri de anemone, cu o cromatica variata vom obtine unul dintre buchetele de mireasa pe care il putem avea oricand intr-o fotografie memorabila.

Floraria de Vis are o selectie impresionanta de buchete de anemone pentru mireasa si nu numai, le putem comanda in cateva secunde, direct de pe site, din pagina de produs, dar si telefonic. Comenzile se proceseaza pe loc, sunt verificate si se dau rapid curierilor proprii spre transport. Livrarea e gratuita la toate comenzile online, preturile sunt reduse cu 50% in permanenta, se primesc si felicitari cadou premium lucrate manual, orice buchet se accesorizeaza dupa cum isi doreste cel care realizeaza comanda.

Plata pentru buchetele de anemone este simplificata, se plateste cu un card bancar, prin transfer, ramburs la expeditor, la livrare.

Se accepta si returul daca buchetele nu sunt exact asa cum ne-am dorit sau daca sunt probleme cu florile. Datele despre comenzi si despre livrari, despre produse sunt disponibile online, mai multe detalii se afla de la consultantii specialisti care sunt la dispozitia clientilor online sau la celalalt capat al firului.