...
-50%
289,00 lei
-50%
349,00 lei
-37%
Stoc epuizat
-38%
-38%
Stoc epuizat
-10%
-48%

Cine nu-si doreste un buchet de flori pe care sa il poate lua la orice eveniment si care sa fie si pentru decorul din diverse sali unde au loc petreceri private. E destul de greu sa te hotarasti doar asupra unor flori cand ai atat de multe pe rafturile virtuale, dar trebuie sa o faci pana la urma. Daca nu ai gasit inca buchetele care sa te ajute in toate situatiile ivite din viata ta Floraria de Vis iti propune buchete alstroemeria simple sau cu mai multe flori pentru a termina rapid cautarile.

Alstroemeria este o floare mai rara, de care poate nu ai auzit, dar care e foarte populara si la noi, si in strainatate, si care completeaza perfect orice decoratiuni si buchete complexe. Galbene, roze sau chiar albe, cu nuante superbe si o inflorescenta care uimeste prin design si particularitatile sale, florile alstroemeria sunt perfecte pentru buchete alstroemeria de nunta, pentru cununie, botez, parfumul nu e asa de pronuntat ca la o orhidee si reuseste totusi sa se impuna si sa schimbe complet atmosfera dintr-un anumit spatiu.

Cu buchetele de alstroemeria nu mai pierdem timp tot cautand buchete care sa atinga perfectiunea, ea este deja prezenta in buchetele care contin doar aceasta floare sau in cele in care alstroemeria este vedeta. Florariile online vin cu o multime de propuneri de buchete si cu preturi imbatabile, au foarte multe flori pe stoc si in permanenta aduc noi si noi tipuri de flori pentru clientii pretentiosi si pentru cei care nu se multumesc doar cu ceva basic.

Alstroemeria este si floarea care se asorteaza imediat cu orice tinute, are din start cel putin doua culori si nuante diferite in interiorul inflorescentei, deci se poate purta alaturi de o rochie superba de mireasa sau de cununie sau alaturi de rochia nasei de botez, de ce nu.

Alstroemeria pret

Floraria de Vis nu are doar flori obisnuite, populare, pe care le intalnim in toate buchetele clasice. Florarii cu experienta din floraria online au adus si flori deosebite, proaspete, de la producatori renumiti, pentru a completa buchetele superbe pentru diferite ocazii. Asa se face ca in compozitia florala a aranjamentelor de la Floraria de Vis avem si alstroemeria, o floare unica atat prin estetica, cat si prin parfum. Simple sau mai complicate, buchetele cu alstroemeria pret bun se comanda imediat din pagina de produs, au si alte flori proaspete, trandafiri, crizanteme, garofite, santini, irisi, lalele, gerbere.

Preturile buchetelor cu alstroemeria pornesc de la 159 de ron si ajung si la 249 ron, reduse deja cu 50% la orice comanda online. Floraria de Vis are mereu pe stoc buchetele superbe cu alstroemeria si garanteaza pentru calitatea lor si pentru parfumul original al buchetelor simple sau al celor cu mai multe flori.