-48%
-47%

Ești în căutarea unui cadou mai neobișnuit, dar totuși clasic și sofisticat? Te gândești la niște flori, dar nu ești convins că acestea te vor ajuta întradevăr în mesajul pe care dorești să îl transmiți prin cadoul tău? Florăria de Vis îți aduce propunerea unor aranjamente flori de săpun! Aranjamentele noastre de flori de săpun sunt foarte diversificate, asta pentru că știm să respectăm, să oferim o experiență plăcută și să mulțumim fiecare client.

Aranjamentele flori de săpun vin în mai multe variante precum în buchete, coșulețe, cutii speciale sau ornamente. Fiecare variantă este decorată și aranjată cu stil, sunt elegante și pot mulțumi și persoanele mai pretențioase. Florile de săpun sunt flori artificiale care au fost modelate și sculptare cu grijă din ingrediente de săpun, ceea ce înseamnă că vor dura pentru totdeauna.

Florile de săpun vin în multe culori, forme și dimensiuni diferite, care nu pot fi recreate cu flori reale și nu prezintă niciun risc de spargere sau rupere, făcându-le ideale pentru aranjamente complicate și pentru transport.

Deci poți sta fără grijă până când ajung la tine sau persoanei căreia îi sunt destinate. Deși nu sunt la fel de luxoase ca și florile conservate, sunt la fel de frumoase în cadouri de nuntă, aniversări, buchete și decor pentru casă.

Potrivite pentru orice tip de eveniment sau pentru propria stare de bine.Întreținerea florilor de săpun, pentru a nu se deteriora în caz că doriți să le păstrați perioade mai lungi de timp, ca decor pentru căminul dumneavoastră: Nu așezați florile în lumina directă a soarelui.

Evitați contactul cu apa. Îndepărtați ușor orice praf care se poate acumula pe flori cu un bețisor sau dischetă de bumbac.Satisfacția dvs. este obiectivul nostru principal.

Vă rugăm să ne spuneți dacă aveți solicitări specifice pentru comenzile dvs. atunci când efectuați o comandă.

 Aranjament din flori de sapun                         

Îți vine să crezi că toate aceste flori sunt făcute din săpun? Un aranjament încântător de flori de săpun pe care persoana iubită o va prețui în ziua lor specială.Fie că este vorba de un cadou de ziua de naștere, cadou aniversar, ziua mamei, ziua surorii sau ziua prietenei, un aranjament din flori de săpun are mai multe opțiuni de culori.

Fiecare floare de săpun poate fi demontată, iar petalele sale pot fi folosite ca săpun parfumat.Petalele pot fi presărate într-o baie caldă sau folosite pentru a decora o chiuvetă ca săpun pentru mâini.

Un adevărat răsfăț, nu este așa? Petalele de săpun pot fi utilizate pentru spălarea mâinilor sau pentru o baie relaxantă. Puneți câteva petale din flori (1-3) în palmă, frecați cu apă pentru a face bule, spălați și clătiți mâinile. Utilizați 5-9 flori într-o cadă de baie, atunci când se dizolvă complet, vă puteți bucura de o baie romantică. Un aranjament din flori de săpun poate fi un cadou ideal.

În plus, la Florăria de Vis, putem să includem mesajul dvs. personal pe o etichetă sau felicitare cadou gratuită. Așadar, vă rugăm să ne spuneți dacă aveți solicitări specifice atunci când efectuați noua comandă.

 

 Aranjamente florale din sapun

Aranjamente florale din săpun. Simple, clasice și elegante. Florăria de Vis vă propune o idee minunată de cadou pentru doamnele și domnișoarele care preferă modele și culori simple,neutre (bej, ivoire,roz pal, lila, cărbune) în detrimentul celor vii colorate.

Oferă-i, din inimă, persoanei iubite unul dintre aceste aranjamente florale din săpun minunate reprezintă cadoul perfect.Legate cu panglică, aceste cutii de cadou, atunci când sunt desfăcute, o pagină întreagă se deschide: o pagină de flori încântătoare de săpun în multe varietăți și culori.

Florile sunt învelite în hârtie cadou stratificată, simplă, transparentă sau colorată, și legate cu panglici. Aceste aranjamente și ornamente în formă de flori superbe chiar arăta ca niște flori pe care le-ați cumpăra la florăria locală, mai ascund un secret.

Acela că sunt întradevăr: nemuritoare.Este ca și cum ai deschide o carte către o poveste cu flori colorate înflorite.În interiorul coperții cutiei de cadouri se poate afla un mesaj personalizat, pe care îl alegeți dumneavoastră.  Perfect pentru un cadou de felicitare sau pentru orice ocazie.

Dacă doriți un mesaj personalizat îl vom include mesajul pe o etichetă sau felicitare cadou gratuită realizată manual. Arată-ți afecțiunea printr-un cadou clasic și elegant! Comandă acum pe: florăriadevis.ro!

Buchete de flori din sapun

Aceste frumoase buchete de flori din săpun sunt fabricate manual, aranjate cu atenție sporită și răbdare de către specialiștii noștrii, Florăria de Vis.

Sunt un cadou de lux, cadoul perfect pentru a face pe cineva să se simtă special.Florile de săpun au o durată de viață îndelungată dacă sunt ferite de surse de căldură, razele directe ale Soarelui și de umezeală.

Sunt flori artificiale care au fost modelate și sculptare cu grijă din ingrediente de săpun. Aceste flori și buchete vin în multe culori, forme și dimensiuni diferite, care nu pot fi recreate cu flori reale și nu prezintă niciun risc de spargere sau rupere, făcându-le ideale pentru aranjamente complicate și pentru transport.

Florile din buchete sunt făcute din săpun doar adaugă una sau două flori la o baie caldă, apoi relaxează-te pe măsură ce petalele se dizolvă lăsând pielea ta moale și matasoasă. Buchetele noastre uimitoare de săpun fac cadouri perfecte pentru zilele de naștere, se vindecă, vă mulțumesc sau doar pentru a spune că vă pasă.

Acestea fac un cadou unic și neobișnuit pentru orice tip de ocaziile. Putem include mesajul dvs. personal pe o etichetă sau felicitare cadou gratuită pentru un cadou personalizat. Comandă acum! FlorăriadeVis.ro

Aranjamente florale sapun

Te-ai gândit că îți dorești să ai parte de flori pe tot parcursul anului? Sau cunoști pe cineva care își dorește, dar consideră că îngrijirea florilor este o responsabilitate care necesită timp de care nu dispun din cauza locului de muncă? Of..dacă ar exista măcar o metodă de a te bucura mereu de aceleași flori, 12 luni pe an…

Ei, bine…Există! Florăria de Vis vine cu soluția acestei mici neplăceri: aranjamente florale sapun! Aranjamentele de flori de săpun sunt perfecte pentru orice zonă a casei tale.

Le poți așeza și în zonele mai puțin luminate natural din propria casă. Un mod eficient de a-ți decora, a da viață și adăuga un strop de culoare acelor colțișoare monotone.

Florile sunt învelite în hârtie cadou stratificată, simplă sau colorată, și legate cu panglici, și vin într-o varietate de culori și forme. Doar trandafirii cât de minunat arată!

Aranjamentele florare din săpun sunt avantajoase din pricina îngrijirii. Dacă dorești să te bucuri de ele cât mai mult timp, îngrijirea lor se face cu cele mai minime eforturi, și anume: nu așezați florile în lumina directă a soarelui, evitați contactul cu apa și îndepărtați ușor orice praf care se poate acumula pe flori. Comandă-le acum!

Flori de sapun aranjamente

Ce sunt florile de săpun? Florile de săpun sunt făcute pentru durabilitate și mai accesibile decât florile reale, mai ales pentru că le puteți găsi întreaga perioadă a anului.Dacă sunt păstrate în afara razelor solare directe și a zonelor de umiditate, florile de săpun vor dura ani buni.

Florile de săpun pot fi un decor de casă pentru a-ți parfuma spațiul, un cadou unic sau dezlipi petalele de săpun pentru a experimenta noul stil de romantism.

Cât durează floarea săpunului? Florile de săpun vor dura până la trei ani sau mai mult dacă sunt păstrate în afara razelor solare directe și a zonelor de umiditate.Vă rugăm să nu atingeți cu degetele umede sau florile de săpun de apă.Nu pulverizați parfum pe florile de săpun, deoarece parfumul conține alcool, iar acesta va deteriora florile de săpun.

Pentru cel mai bun rezultat în parfumarea florii de săpun, vă rugăm să pulverizați parfumurile pe bază de ulei. Cum funcționează floarea săpunului? Flori de săpun aranjamente pot acționa ca un decor pentru a-ți parfuma spațiul.Va dura până la 3 ani dacă este ferit de lumina directă a soarelui și de umiditate. Un cadou durabil și de neuitat, doar la Florăria de Vis.

Cutii cu flori de sapun

Un cadou pentru o aniversare, drăguț și distractiv (sau pentru orice altă ocazie specială!) sunt cutiile cu flori de săpun! O cutie superbă de 12 trandafiri de săpun, roșii și roz de petrecere aranjați manual de către specialiștii echipei noastre. Ori, unbuchetul ce vine într-o cutie de cadou transparentă, cu o panglică legată, gata pentru a fi dăruită.

Aceste aranjamente, cutii și ornamente în formă de flori superbe ar putea arăta ca niște flori pe care le-ați cumpăra la florăria locală, dar care ascund un secret.De fapt, sunt nemuritoare.

Buchetul poate fi parfumat, iar florile de săpun pot dura mai mult de câteva luni ca decor pentru casă dacă sunt întreținuți corespunzător (evitarea contactului cu apa, a căldurii și razelor directe ale Soarelui).Mugurii de săpun de trandafir pot fi, de asemenea, demontați pentru petalele sale de săpun.Petalele pot fi presărate într-o baie sau lăsate pe o chiuvetă pentru utilizare.

Echipa noastră este dedicată să găsim și să vă spunem mai multe despre produsele și ofertele pe care le iubim.Dacă și dumneavoastră le iubiți și decideți să cumpărați prin florăriadevis.ro, este posibil să primiți un discount.Prețurile și disponibilitatea pot fi modificate. Comandă acum!

Aranjamente trandafiri din sapun

Un trandafir de săpun este un săpun parfumat, realizat în forma florilor reale.Trandafirii de săpun sunt flori artificiale care au fost modelate și sculptare cu grijă din ingrediente de săpun, ceea ce înseamnă că vor dura pentru totdeauna. Aranjamente trandafiri din săpun vin în multe culori, forme și dimensiuni diferite, care nu pot fi recreate cu flori reale și nu prezintă niciun risc de spargere sau rupere, făcându-le ideale pentru aranjamente complicate și pentru transport.

Deși nu sunt la fel de luxoase ca și trandafirii conservați, sunt la fel de frumoase în cadouri pentru aniversări, buchete și decor pentru casă. Sau, sunt potrivite atunci când vrei să te răsfeți pentu a îți crea o stare de bine.

Trandafirii Florăriei de Vis fac parte dintr-o gamă de lux de flori de săpun care seamănă cu exact cu cele adevărate!

Dacă doriți să admirați acești trandafiri mai mult timp, vă oferim câteva informații despre întreținerea lor. Sunt rezistenți, deci dacă doriți să mutați aranjamentul dintr-o parte în alta puteți să o faceți fără grijă pentru că aceștia nu se sparg.Nu așezați florile în lumina directă a soarelui. Evitați contactul cu apa. Îndepărtați ușor orice praf care se poate acumula pe flori.

Ornamente flori de sapun

Un cadou care arată uimitor și cu utilitate. Arată-ți sentimentele și oferă-i perechii tale un aranjament floral diferit. Ornamente flori de săpun de la Florăria de Vis sunt o alternativa mică, dar elegantă, la buchetele noastre de dimensiuni mai mari.Aceste ornamente modeste evocă totuși sentimente și gânduri mai profunde cu aranjamentul său floral simplu.

Disponibile în tonuri pastelate și înfășurate în hârtie și panglică asortate, ornamentele noastre sunt cadoul perfect pentru persoanele discrete și sentimentale. Florile de săpun pot dura mai mult de câteva luni ca decor pentru casă.Mugurii de săpun de trandafir pot fi, de asemenea, demontați pentru petalele sale de săpun.Petalele pot fi presărate într-o baie sau lăsate pe o chiuvetă pentru utilizare.

Florile de săpun se vor rupe în timpul transportului? Florile de săpun nu se vor rupe ușor.Ambalăm fiecare comandă cu grijă înainte de a fi expediată. Ne străduim să aducem cele mai bune și unice produse la ușa dvs. La Florăria de Vis oferim un serviciu de top pentru clienți.

Cu gama noastră completă de cadouri personalizate. Satisfacția dvs. este obiectivul nostru principal.Vă rugăm să ne spuneți dacă aveți solicitări specifice pentru comenzile dvs. atunci când efectuați noua comandă.

Ornamente flori sapun

La Florăria de Vis găsiți cele mai inedite idei de cadouri, pentru tine sau pentru persoanele tale cele mai dragi, și potrivite pentru orice tip de eveniment și ocazie. Ornamentele noastre uimitoare de săpun fac cadouri perfecte pentru zilele de naștere, se vindecă, vă mulțumesc sau doar pentru a spune că vă pasă.Florile din astfel de ornamente sunt făcute din săpun.

Unul dintre avantajele florilor de săpun este acela că nu numai că arată le fel de bine precum o floare reală, ele pot fi utilizate ca atare! Pentru un adevărat răsfăț și relaxare.

Doar adaugă una sau două flori la o baie caldă, apoi relaxează-te pe măsură ce petalele se dizolvă lăsând pielea ta moale și matasoasă. Iar față de florile naturale, sunt durabile și rezistente: le poți muta dintr-o încăpere în alta pentru a te bucura de acestea oriunde te-ai afla, fără teama de a le sparge sau rupe. Și le găsești pe toată perioada anului.

De aceea ornamente flori săpun sunt o idee inedită și o alternativă bună a florilor naturale. Ornamentele pot fi personalizate după propriul plac, pentru a crea pentru tine o experiență la cumpărături mai plăcută, contactează-ne pentru detalii ca produsul dorit să ajungă imediat la tine.

 

Cosulete cu flori din sapun

Puține sunt florile pe care le găsești tot timpul anului. La Florăria de Vis, sezonul florilor din săpun nu se termină niciodată. Alege să evoci și să îți transmiți sentimentele cu unul dintre coșulețe cu flori din săpun încântătoare pe care persoana iubită îl va prețui în ziua lor specială.Fie că este vorba de un cadou de ziua de naștere, cadou aniversar, ziua mamei, ziua surorii,ziua prietenei sau ziua colegei de la birou, cu un coșuleț cu flori de săpun nu vei da greș.

Un astfel de coșuleț poate fi utilizat ca decor pentru orice fel de încăpere, fie ca este acasă sau la birou. Este portabil, pentru a te bucura de frumusețea și parfumul lui oriunde te-ai afla sau… poate fi utilizat ca atare: petalele florilor de săpun pot fi utilizate pentru spălarea mâinilor și pentru baie.

Florile sunt rezistente, nu se vor rupe sau deteriora atunci când sunt transportate. Iar dacă comanzi online, noi vom împacheta cu cea mai mare grijă coșulețul astfel încât să le poți bucura de el în cel mai scurt timp posibil. Dacă te-am convins, nu ezita și comandă acum unul din coșulețe cu flori de săpun, doar la Florăria de Vis!

Aranjamente cu flori de sapun

Vrei sa oferi un cadou de care ea să se bucure mult timp? Care sa arate bine, sa fie și util?Dintre produsele noastre, aranjamente cu flori de săpun sunt o alternativă, dar elegantă, la buchetele noastre de dimensiuni mai mari.Un astfel de aranjament cu flori de săpun reușește să evoce totuși sentimente și gânduri mai profunde în același mod în care ar face-o și un buchet.

Acestea suntdisponibile în tonuri pastelate și înfășurate în hârtie de cadou stratificată și panglică asortată, aranjamentele Florăria de Vis sunt cadoul perfect pentru persoanele discrete și sentimentale. Sunt portabile, rezistente și mai durabile decât florile naturale. Ceea ce nu poate să însemne decât că te poți bucura de ele la nesfârșit!

Care este utilitatea florilor de săpunul? Florile de săpun pot acționa ca un decor pentru a-ți parfuma spațiul sau le poți utiliza ca atare pentru spălarea mâinilor și pentru baie.Poate fi parfumat cu parfumuri doar pe bază de ulei.Va dura până la 3 ani dacă este ferit de lumina directă a soarelui, de căldura caloriferului și de umiditate. Florile de săpun NU se vor rupe în timpul transportului pentru că ambalăm fiecare comandă cu grijă înainte de a fi expediată.

Aranjamente din sapun

Aranjamente din săpun. O idee de cadou inedită care oferă foarte multe opțiuni.100% nou și de înaltă calitate.

 Și o floare din săpun în formă de trandafir înseamnă dragoste.De Ziua Îndrăgostiților, acesta este un cadou dulce pentru persoana iubită, mama sau orice persoană dragă ție.

Aranjamente le din săpun sunt potrivite pentru Ziua Mamei, Crăciun, Aniversare, Ziua de naștere și orice altă ocazie specială. Gândește-te: arată ca un trandafir și miroase a trandafir, dar nu are spini, durabil și rezistent, deci nu se ofilește și nu are polen! Pentru persoanele iubitoare de flori, dar care au alergii, aranjamentele din săpun sunt o alegere excelentă pentru florile adevărate.

Sunt durabile și extrem de decorative sau pot fi utilizate într-o cadă pentru a crea o atmosferă romantică, pentru un răsfăț de neuitat. Acum vă puteți permite costul unei băi cu bule și petale de trandafir. Le poți transporta unde dorești, ca să te bucuri de ele oriunde ai fi, fără teama de a se degrada.

Rezistă până la trei ani sau mai mult dacă sunt ferite de razele solare și de zonele cu umiditate.Nu pulverizați parfum pe florile de săpun, deoarece parfumul conține alcool, acesta va deteriora florile de săpun.

Aranjament floral sapun

Ce ai spune dacă ai afla de existența unei alternative inedite pentru aranjamentele florale? Arată ca o floare și miroase întru totul ca cea adevărată, dar nu are spini, este durabilă și rezistentă, nu prezintă niciun risc de spargere sau de rupere, deci nu se ofilește și mai mult de atât… nu are polen? Îți vine să crezi așa ceva? Este vorba de florile de săpun!

Da, ai auzit bine. Sunt un cadou ideal pentru persoanele ce prezintă alergii la polen, dar totuși vor să se bucure de frumusețea florilor reale. Sau pentru persoanele care adoră florile sub orice formă a lor! Florile de săpun sunt flori artificiale care au fost modelate și sculptare cu multă grijă de către artiștii noștrii. Aceste aranjamente superbe arăta ca florile pe care le-ați cumpăra la florăria locală.

Fie că este vorba de un cadou de ziua de naștere, cadou aniversar, ziua mamei, ziua surorii sau ziua prietenei, acest aranjament floral din săpun dispune de o gamă de culori și forme, pe care le poți alege sau să te lași cu încredere pe mâna specialiștilor noștrii floriști pentru a te impresiona cu cel mai frumos și unic cadou, doar de la Florăria de Vis!