-47%

Bonsai este o formă de artă de origine chineză, introdusă apoi în Japonia, de a recrea natura în miniatură. Cuvântul “Bonsai“  provine din termenii japonezi „bon”, care înseamnă tavă, și„ sai”, care înseamnă copac. Se utilizează anumite tehnici de cultivare vechi de mii de ani pentru a produce copaci sau arbuști mici ce mimează forma la scară a unui copac în mărime naturală.

Copacul și ghiveciul crează un tot unitar. De aici apar denumirea și caracteristicile acestor arbori miniaturali . Bonsai-urile sunt plante care rezistă timpului, fiind foarte îndrăgiți și căutați și în ziua de astăzi.Bonsai-ul, planta decorativă originară din Asia, este unul dintre cele mai stilate si sofisticate plante de apartament.

Aceștia pot schimba în mod dramatic decorul spațiilor închise, în special într-un birou sau dormitor. Acești mini copăcei amplasați în orice tip de spațiu schimbă total atmosfera încăperii pentru că devin punctul de atracție, oferind acea stare de calmitate (chiar e Zen!).

Fașcinează și încântă privirile oricui prin aspectul lor spectaculos: trunchiul și ramurele răsucite și frunzele lucioase sau chiar flori!Bonsai-ul, așa cum îl știm noi, poate fi cultivat din mai multe specii de copaci sau arbuști, precum: Ficus Retusa(Bonsai Ficus Ginseng), Ficus Formosana(Bonsai Ficus), Carmona Retusa(Bonsai Carmona), Rhododendron( Bonsai Azalee), Cireș Japonez ( Bonsai Sakura). Iar la Florăria de Vis găsești toate aceste specii de bonsai enumerate!

Sunt adorați și doriți de foarte multe persoane și se potrivesc atât femeilor cât și bărbaților. Intră pe site și lasă-te sedus de fiecare specie de bonsai!Sunt considerați aducător de noroc și este asociat cu noile începuturi, iar din această cauză Bonsai-rile Florăriei de Vis pot fi cel mai potrivit cadou pentru marcarea unor momente ca începea unei noi etape în carieră, un cadou de casă nouă sau de bun venit.Admiră și achiziționează un bonsai Florăria de Vis! Comandă acum!

Bonsai pret                                                                    

Comandă un bonsai de la Florăria de Vis pentru cineva drag la cel mai avantajos preț. Cel mai potrivit cadou de bun augur pentru marcarea unor evenimente speciale ca începea unei noi etape în carieră, un cadou de casă nouă fiind cunoscut ca aducător de noroc. Modul de îngrijire diferă în funcție de specia arbustului sau copăcelului: trebuie udată numai când solul s-a uscat la suprafață.

Aşează bonsaiul într-un loc luminos sau foarte puţin umbrit, ca majoritatea plantelor, aceștia nu pot fi așezați direct în lumina Soarelui. De asemenea, nu aşeza planta deasupra unui radiator. În cazul în care temperatura de afară nu coboară sub 15°C, planta poate fi lăsată afară. Planta poate pierde din frunze la 2-3 săptămâni după cumpărare.

Acest lucru este normal, pentru că este sensibiă la schimbări de mediu. Când uzi planta, scufundă ghiveciul complet în apă. Când nu se mai ridică bule de aer, scoate ghiveciul şi lasă apa să se scurgă. Aruncă apa rămasă în farfuria ghiveciului la câteva ore după ce uzi. Încearcă să menţii pământul din ghiveci umed.. Beneficiați de livrare gratuită în București pentru orice comandă efectuată pe FlorariaDeVis.ro. Lăsați-vă sedus de Bonsaii Florăria de Vis și comandați acum!

Azalee bonsai

Azaleea este populară pentru florile sale spectaculoase, care înfloresc în lunile mai – iunie și vin în multe culori, forme, dimensiuni și modele diferite.Frunzele sunt de culoare verde închis și diferă ca mărime și formă, în funcție de soi.Azaleele Satsuki și Kurume sunt arbuști veșnic verzi, mici, care sunt foarte potriviți în scopuri bonsai.Când înflorește, azaleele ar trebui protejate de ploaie și soare fierbinte pentru a face florile să dureze mai mult.Azaleele sănătoase și mature pot suporta ceva îngheț, dar ar trebui protejate de temperaturi mai scăzute de -5 ° C.

Solul arborilor Bonsai Azaleea nu trebuie să se usuce, dar nici nu le place umezeala permanentă.Din acest motiv, este necesar să verificați foarte atent umiditatea solului.O rădăcină care s-a uscat temporar ar trebui să fie cufundată într-un vas cu apă pentru a fi umezită din nou.

Azaleele au nevoie de un sol ușor acid, iar apa tare de la robinet nu le este potrivită.Puteți folosi apă de ploaie, amestecați apa de ploaie cu apă de la robinet sau puteți filtra apa de la robinet pentru Azaleea Bonsai. Lăsați-vă sedus de Bonsaii Florăria de Vis și comandați acum! Beneficiați de livrare gratuită în București pentru orice comandă efectuată pe site-ul nostru.

Ficus ginseng

Ginseng ficus (sau Ficus retusa) este o varietate a acestui grup mare de smochini.Originar din Asia de Sud-Est, ficusul de ginseng este numit și smochin banyan, ficus Taiwanez și smochin de lauri.Are aspectul cel mai izbitor, deoarece crește rădăcini groase care rămân expuse deasupra suprafeței solului, rădăcini aeriene.Ca un bonsai, efectul pe care îl oferă este al unui copac mic care stă pe propriile picioare.Arborele crește frunze ovale, de culoarea unui verde închis.

Trunchiul ficusului de ginseng este gros și bulbos, de culoare gri roșiatic și are dungi asemănătoare unui tigru.Frunzele cresc dens, oferindu-vă o boltă destul de bogată.Cea mai bună parte a cultivării ficusului de ginseng pentru un copac bonsai este că necesită puțină întreținere.

Un copac elegant și excelent pentru un începător,dar și pentru un profesionist.Un ficus de ginseng poate tolera prea multă sau prea puțină apă, dar încearcă întotdeauna ca solul să fie moderat de umed în timpul verii. Fiind o plantă exotică/tropicală adoră umezeala. Dacă aveți în încăpere un aer mai uscat respectați următorii pași pentru a avea un Ficus de Ginseng fericit fără efort: pentru a face aerul ușor mai umed așezați o tăviță plină cu pietricele și apă. Asigurați-vă că rădăcinile nu stau direct în apă.

Bonsai ficus

Bonsai Ficus -Una dintre plantele originare din China exportate în toate colțurile lumii și este ideală ca plantă de interior. Tolerează o gamă largă de condiții(lumină, temperatură) ceea ce o face o plantă foarte rezistentă. Are caracterul unui copac și frunze foarte mici, rădăcini puternice și ramuri bogate. Această specie tropicală face să fie un bonsai de interior excelent.

Poate fi ținut aproape de o fereastră însorită sau în aer liber, pe tot parcursul anului, în climă mai caldă.Este de preferat lumina directă a soarelui de dimineață deoarecesoarele direct de după-amiază poate arde uneori frunzele delicate.Ficusilor nu le plac curenții reci și nu le plac schimbările bruște de temperatură.Folosiți o tavă de umiditate sub bonsai pentru a menține nivelul de umiditate ridicat (dacă umiditatea încăperii dumneavoastră este scăzută).

Ficus-urile care trăiesc în aer liber trebuie protejate de îngheț și / sau temperaturi de îngheț. Un copac excelent pentru un începător,dar și pentru un profesionist. Cumpără Bonsai Ficus de la Florăria de Vis! Adu natura oriunde te afli, acasă sau la birou, sau oferă un cadou cu totul special! Adaugă încăperii tale un punct atrăgător, un nou design fără efort, îmbunătățește calitatea aerului și nu în ultimul rând, noroc! Comandă acum!

 

Bonsai ficus ginseng

Ginseng ficus (sau Ficus retusa) este originar din Asia de Sud-Est, ficusul de ginseng mai este numit și smochin banyan sau ficus Taiwanez.Tunderea ficusului Ginseng nu este dificilă.Arta bonsaiului este de a tăia și modela copacul după propria imaginație, estetică.În ceea ce privește cât de mult să tăiați, regula generală este să scoateți două până la trei frunze pentru fiecare șase frunze noi care cresc și se dezvoltă.Lăsați întotdeauna cel puțin două sau trei frunze pe o ramură.

Cu doar puțină îngrijire, creșterea și menținerea unui ficus de ginseng ca un copac bonsai este ușoară. În habitatul lor natural, rădăcinile aeriene ale unui ficus ginseng sunt cultivate cu ușurință în medii cu umiditate ridicată. Acasă, puteți recrea aceste niveluri de umiditate prin așezarea unei tăvițe cu pietricele și apă și să aveți grijă ca rădăcinile să nu stea direct în apă.

Acest lucru nu numai că va face Ficusul Ginseng fericit, ci vă oferă și un design cu costuri minime în încăperea unde veți amplasa bonsaiul, făcându-l vedeta acesteia.Este un proiect creativ și un cadou ideal pentru un grădinar sau orice iubitor de plante care poate dura ani de zile. Comandă acum bonsai ficus ginseng pe: florariadevis.ro!

Bonsai carmona

Arborele de ceai Fukien este răspândit în Japonia, Indonezia, Taiwan și Australia, dar numele său provine de la locul său de origine, Fukien sau Fujian, China.În China, copacii bonsai Fukien Tea sunt foarte populari pentru Penjing, iar în țările occidentale, sunt adesea un copac Bonsai de interior. Ca aspect, este caracterizat de frunzele mici de culoare verde închis, rotunde și strălucitoare, cu mici puncte albe deasupra și acoperite cu peri fini pe partea anterioară.

Florile albe mici pot înflori pe tot parcursul anului și produc mici fructe rotunde verzi, roșii sau negre. Este esențial să păstrați solul umed pentru un arbore carmona, dar aveți grijă să nu îl supra-umezit, deoarece solul umed îi poate dăuna.Udați copacul cu generozitate imediat ce suprafața solului se usucă, dar, ca orice bonsai, nu trebuie lăsat în apă excesivă, mai ales la rădăcină.

Arborele de ceai Fukien se descurcă foarte bine cu tunsul. Tăierea regulată a frunzelor va face ca arborele să crească structuri ramificate dense.Lăstarii tineri sunt sensibili și flexibili, astfel încât să fie ușor de tuns și manevrat.Ramurile mature sunt dure și fragile, așa că folosiți instrumente adecvate pentru tăiere și fiți blânzi atunci când doriți să le conectați și să le îndoiți.

Bonsai sakura

Unul dintre cele mai admirate tipuri de bonsai din lume, celebrat de sute de ani de către japonezi. Dar nu trebuie să locuiți în Japonia pentru a aprecia frumusețea acestui bonsai.De fapt, acesta este unul dintre cele mai populare exemplare de bonsai și pentru cultivatorii din alte părți ale lumii.Îngrijirea uneia dintre aceste plante este ușoară – iată ce trebuie să faceți:Comandați online Bonsai Sakura de la Florăria de Vis, acesta va ajunge în cel mai scurt timp la dumneavoastră și respectați următorii pași de îngrijire.

Cireșii au nevoie de multă apă în timpul sezonului de creștere, iar rădăcina nu trebuie să se usuce, mai ales în timp ce florile și fructele se dezvoltă.Pe de altă parte, rădăcinile îmbibate cu apă vor putrezi, deci asigurați-vă întotdeauna drenajul adecvat și utilizați apă filtrată, nu de robinet.

Folosiți un produs echilibrat și evitați îngrășămintele cu conținut ridicat de azot pentru copacii maturi pe care doriți să îi înfloriți. În funcție de locația dvs. geografică, cireșii înfloresc în jurul lunii martie sau aprilie. Schimbați ghiveciul la fiecare doi sau trei ani, primăvara, înainte de a înflori.Utilizați un amestec de sol bine drenat, cu o valoare a pH-ului cuprinsă între 5,5 și 6,5.

Mini bonsai

Mai drăguți și mai simpatici decât suculentele, neapărat, trebuie să fie mini bonsaii! Cu o imagine atât de delicată și gingașă este imposibil să îți dezlipești privirea de ei.

Sunt ideali dacă îți dorești o plantă pe care să o amplasezi într-un loc micuț sau unde ai nevoie de spațiu, se potrivesc perfect pe birouri sau noptiere,rafturi,etc. Iar drept cadoul cuiva drag, unui prieten la început de carieră sau oricui nu i-ar strica un gram de noroc va fi unul cu adevărat deosebit, pentru că aceștia sunt recunoscuți ca fiind copăcei norocoși. Ca regulă generală în îngrijirea unui bonsai de orice tip este de a menține solul acestuia ușor umed. Când uzi planta, scufundă ghiveciul complet în apă.

Când nu se mai ridică bule de aer, scoate ghiveciul şi lasă apa să se scurgă. Aruncă apa rămasă în farfuria ghiveciului la câteva ore după ce uzi.Mini bonsaii sunt adorați și doriți de foarte multe persoane și se potrivesc atât femeilor cât și bărbaților.

Este cunoscut ca aducător de noroc și este asociat cu noile începuturi, iar din această cauză Bonsai-rile Florăriei de Vis pot fi cel mai potrivit cadou pentru marcarea momentelor de început. Comandă acum! Lasă-te sedus de bonsai ai Florăriei de Vis!