-47%

Sezonul nuntilor a inceput si fiecare mireasa isi doreste cele mai reusite si mai originale buchete de mireasa pentru ziua cea mare. Ca sa iesi in evidenta imediat la nunta ta si sa uimesti pe toata lumea cu un buchet superb te poti orienta spre buchete ranunculus. Chiar daca denumirea nu iti spune nimic si nu prea ai vazut aceasta floare in Romania, trebuie sa stii ca o gasesti la Floraria de Vis si poti comanda oricand iti doresti buchete ranunculus pentru nunta.

Originara din Grecia sau Asia Mica, ranunculus mai este cunoscuta si sub numele de piciorul cocosului, asta pentru ca daca ne uitam la radacina vom vedea ca seamana mult cu gheara de cocos.

Miresele adora ranunculus si vor aceasta floare in buchetele lor pentru ca aduce mult cu trandafirul si cu bujorul, exprimand emotie si fragilitate in egala masura.

In buchete putem avea ranunculus alb, galben, portocaliu sau rosu, diverse nuante de roz si de orange, mov, grena ceva mai inchis. Aspectul delicat al florii o fac perfecta pentru aranjamentele florale date la ocazii speciale sau folosite in diverse sali unde vor avea loc petreceri private.

Odata ce avem ranunculus in buchetele de mireasa stim clar ca vom transmite siguranta, certitudine in privinta unor sentimente avute pentru celalalt, dar si senzualitate, feminitate. O planta foarte sensibila la prima vedere, ranunculus rezista bine la livrare prin curierat propriu, asa cum o ofera si Floraria de Vis, dar si la transport intre biserica si locul unde are loc petrecerea de nunta, de exemplu.

Acest tip de buchete de mireasa vor fi potrivite si pentru nuntile clasice, dar si pentru cele moderne, inflorescenta unica a florii este un punct in plus pe lista de avantaje pe care le poate oferi floarea cea mai cautata pentru buchetele din ziua cea mare.

La Floraria de Vis ranunculus este mereu pe stoc, se aduce de la cei mai mari producatori si distribuitori de flori, stii ca ai flori proaspete, verificate si tinute in conditii optime pana la folosire si la livrare. Specialistii florariei stiu ce fel de flori sa aleaga pentru orice fel de buchet de mireasa, pot combina ranunculus cu alte flori superbe pentru a-l pune in valoare si a oferi eleganta de care are nevoie un astfel de buchet deosebit.

E imposibil sa nu gasesti buchete cu ranunculus in ofertele Florariei de Vis, reducerile de 50% la orice comanda online si transportul gratuit pot fi motive in plus pentru a opta pentru buchetele de la floraria online cu experienta.