...
-48%

De-a lungul vietii noastre am daruit flori de cel putin 10-20 de ori sau poate de mai multe ori. In majoritatea cazurilor am oferit trandafiri, lalele, crizanteme, orhidee, poate irisi sau crini. Toate sunt flori superbe, dar parca niciuna nu reuseste sa intreaca la parfum si originalitate o floare mai rar intalnita in buchete, tuberoza.

Tuberozele sunt niste flori cu o aparitie destul de comuna, insa parfumul este puternic, estetica lor e mereu de nota 10 si rezista excelent la orice fel de transport sau la livrari. Bulbi sau deja inflorite, aceste flori isi gasesc locul imediat in buchete tuberoze splendide.

Simbol al senzualitatii, sensibilitatii, feminitatii si al elegantei desavarsite, tuberoza este printre putinele flori pe care le poti combina foarte usor cu alte tipuri de flori cu inflorescenta asemanatoare pentru buchete tuberoze mixte si usor de folosit in orice imprejurare.

Ceea ce cucereste la buchetele de tuberoze este cromatica, pe langa parfumul amintit. Albe, roze, galbene, rosii, tuberozele au nuante originale in fiecare floare, putem avea si bulbi si parti deja inflorite in acelasi buchet de flori pentru diverse evenimente. Floraria de Vis are in permanenta buchetele de tuberoze pentru ziua cea mare sau pentru ziua ei, de exemplu, florile sunt proaspete si vin de la producatori care pun accent pe calitate si pe diversitate.

Se comanda doar cate flori sunt cerute, transporturile prin curierat propriu ajung la timp la destinatar, astfel incat florile sa isi pastreze toate calitatile. Cu flori mereu proaspete in buchetele comandate stii ca vei avea si un parfum excelent si caracteristici pastrate pentru toate aranjamentele florale, primesti si instructiuni de intretinere si prafuri speciale pentru a putea sa ai buchetele comandate online cat mai mult timp odata ce le pui intr-o vaza.

Pentru a avea de fiecare data buchete perfecte pentru ocaziile in care le vom darui putem sa cerem servicii premium de personalizare pentru buchetele comandate online. Personalizarea este rapida, florarii stiu foarte bine ce au de facut si vor combina ideile clientilor cu ideile lor creative pentru aranjamente florale moderne si interesante. Buchetele de tuberoze comandate online si personalizate profesionist vor arata mult mai bine si vor reusi sa aduca un zambet pe chipul celei care primeste buchetul si multumire de ambele parti.

Floraria de Vis isi reinnoieste mereu ofertele si promotiile existe pe site, buchetele de tuberoze vor avea reduceri din ce in ce mai bune si vor putea fi comandate din doar cateva click-uri direct de pe site sau telefonic, via e-mail, depinde ce prefera fiecare client.