...
-48%

Crizantemele la ghiveci sunt unele dintre cele mai iubite flori care apar toamna. Aceste flori sunt niste flori perene care incep sa infloreasca la sfarsitul lunii august pana la sfarsitul lunii noiembrie. Alege sa ai crizanteme la ghiveci in spatiul tau de acasa, pentru a le admira oricand.

Crizantemele mai sunt numite si tufanele sau margarete de toamna. Crizantema poate creste pana la 50-150 cm in inaltime iar floarea ei poate fi de culori diverse cum ar fi: rosu, roz, alb si galben. Crizantemele la ghiveci nu au nevoie de prea multa ingrijire, acestea fiind foarte rezistente in timp. Lumina este un factor important pentru cresterea crizantemei, aceasta iubind-o foarte mult dar nu trebuie sa stea direct in razele soarelui.

Crizantemele mai sunt iubitoare si de apa, care nu trebuie sa fie in exces. Un lucru important este ca apa nu trebuie sa stagneze in farfuria aflata sub ghiveci pentru a oferi solului un bun drenaj. In ceea ce priveste temperaturile unde pot fi tinute crizantemele la ghiveci, acestea trebuie sa fie intre 13-18 grade Celsius. De obicei temperaturile mai scazute prelungesc perioada de inflorire a crizantemei, aceasta fiind de aproximativ 10 saptamani.

In momentul in care crizantemele la ghiveci infloresc, trebuie udate regulat si florile uscate sa fie rupte, pentru a nu le afecta pe cele care se pregatesc sa infloreasca. In perioada ierii, tulpinele crizantemelor trebuie taiate aproximativ 10 cm fata de sol si sa fie curatate de frunzele moarte.

Prin delicatetea lor, crizantemele pot infrumuseta orice loc al casei tale, de aceea sunt niste piese de decor foarte apreciate. Umple-ti casa de culoare cu crizanteme la ghiveci si bucura-te de niste flori deosebite. Daca doresti flori superbe pentru locuinta ta, poti alege cu incredere crizantemele la ghiveci, care te vor incanta de fiecare data cand le vei privi.

Crizanteme la ghiveci pret                                                  

Cumpara crizanteme la ghiveci la un pret foarte bun, pentru a te bucura de florile tale preferate chiar la tine acasa. Crizantemele sunt niste flori perene care nu au nevoie de multa ingrijire, de aceea sunt potrivite si persoanelor care nu au prea mult timp sa ofere atentie unei flori.

Trebuie sa le uzi regulat deoarece sunt iubitoare de apa si sa le pozitionezi intr-un loc luminos dar ferit de razele directe ale soarelui.

Datorita culorilor si aspectului lor, crizantemele la ghiveci sunt foarte admirate de multe persoane. Crizantemele la ghiveci sunt destul de rezistente dar care trebuie sa beneficieze de un sol bine drenat si ai grija sa golesti apa scursa din farfuria ghiveciului.

Pentru ca sunt foarte iubite, crizantemele la ghiveci pot fi si un cadou special pentru o persoana draga, mai ales daca este si iubitoare de flori.

Daca doresti sa oferi crizanteme la ghiveci, pe website  le vei gasi la un pret foarte atractiv. Atunci cand vrei sa impresionezi pe cineva cu o floare si vrei sa reziste cat mai mult, alege crizantemele la ghiveci. Cu siguranta vei face o impresie foarte buna oferind aceasta floare in ghiveci care ii va bucura pe cei dragi.

Crizanteme in ghiveci

Alege crizanteme in ghiveci pentru a decora spatiul de acasa si de a te incanta cu aspectul lor. Aceste plante se dezvolta intr-un mod spectaculos avand in final multe flori, care te vor cuceri. Daca iti doresti crizanteme in ghiveci trebuie sa ii oferi o anumita ingrijire pentru a putea inflori armonios si de a putea sa te bucuri de ele mai mult timp.

Crizantemele au diferite culori din care poti alege, acestea fiind: rosu, roz, alb si galben. Cu aceste flori iti poti transforma casa intr-un loc foarte placut, unde sa te bucuri de multa culoare. Pentru ca ajung sa se dezvolte foarte mult, crizantemele in ghiveci trebuie curatate regulat de flori si frunze moarte pentru a favoriza inflorirea bulbilor.

Crizantema in ghiveci trebuie sa aiba lumina si apa suficienta pentru a putea creste si a rezista mai mult in timp. Daca doresti sa o ajuti si mai mult cu cresterea si inflorirea, ii poti administra un ingrasamant, care contine nutrientii necesari pentru dezvoltarea sanatoasa a crizantemei. Crizantemele in ghiveci prefera temperaturile sub 20 de grade Celsius, deoarece acestea vor putea inflori doar cu astfel de temperaturi. Poti plasa o crizantema in ghiveci pe un balcon, garaj, doar sa fie un loc cu o temperatura favorabila ei.

Ingrijire crizanteme ghiveci

Atunci cand iti doresti crizanteme in ghiveci la tine acasa, trebuie sa respecti cateva reguli pentru a-i oferi crizantemei o viata cat mai indelungata si sanatoasa. Un prim pas pentru o ingrijire corecta, este acela de a lua in vedere marimea potrivita a ghiveciului, pentru ca floarea sa aiba suficient spatiu pentru radacinile ei.

Daca plantezi crizantema in alt ghiveci trebuie sa umpli farfuria de la baza ghiveciului cu apa si sa o lasi cateva ore. In acest fel radacinile crizantemei se vor hrani mult mai bine. Crizantemele in ghiveci au nevoie de multa apa si pentru a creste mai armonios le poti administra si un fertilizat.

Solul nu trebuie sa fie uscat complet, de aceea este recomandat sa il verifci de obicei. Cu timpul florile uscate trebuie sa le elimini pentru a stimula inflorirea celorlalti boboci. Crizantema trebuie plasata intr-un loc luminos si sa primeasca macar 4 ore de lumina. Un loc foarte bun pentru a pune o crizantema in ghiveci este un pervaz sau un balcon. Crizantemele in ghiveci trebuie sa fie tinute la niste temperaturi pana in 20 de grade Celsius, pentru a inflori. Cand inflorirea a incetat, trebuie sa uzi mai rar floarea, pentru a se pregati pentru iernat.

Plantarea crizantemelor din ghiveci in gradina

Plantarea crizantemelor din ghiveci in gradina se poate face in orice moment cu inceputul primaverii, dupa ce perioada de inghet a trecut. Aceste flori se planteaza pana la venirea toamnei, pentru a asigura o temperatura de cel putin 10-12 grade Celsius noaptea.

Poti planta orice crizantema fie ea adulta sau nu, care ulterior va trebui ciupita pentru a ii dirija forma perfecta. Daca alegi sa plantezi criantemele din ghiveci in gradina ta, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte. Pentru crizantemele mai mici, trebuie aplicat un ingrasamant pentru a le ajuta sa devina plante adulte. Daca optezi pentru plantarea crizantemelor mai dezvoltate, acestea vor avea o viata mult mai indelungata decat crizantemele mici plantate.

Atunci cand vrei sa achizitionezi o crizantema trebuie sa cunosti ce fel de floare este, deoarece exista crizanteme care cresc mai mult in inaltime, crizanteme pitice si crizanteme rotunde.

Crizantemele pitice si rotunde trebuie sa le ciupesti la fiecare 2-3 saptamani pentru a o ajuta sa aiba o forma specifica si sa infloreasca armonios. Un alt aspect de care trebuie sa ai grija atunci cand cumperi o crizantema este sa nu cumperi crizanteme ce au fost fortate sa infloreasca in perioada iarna-primavara, deoarece daca doresti  sa le plantezi in gradina, nu vei obtine un rezultat bun.