...
-48%

Florile sunt singurele cadouri pe care le poți oferii atunci când vrei sa îți exprimi sentimentele. Dacă vrei sa ii spui unei persoane apropiate cât de mult înseamnă pentru tine, alege sa ii oferi flori. Vrei sa faci pe cineva sa zâmbească? Vrei sa ii spui ca o iubești? Oferă-i o orhidee albastră prin care sa o faci sa se simtă apreciata. Cu siguranță o sa fie foarte incantata de alegerea ta, mai ales dacă albastrul este culoarea ei preferata.

De fiecare data când vrei sa îți exprimi un anumit sentiment, poți alege sa oferi flori. Orhideele sunt unele dintre cele mai preferate flori de doamnele din întreaga lume. Dacă vrei sa o surprinzi și nu știi ce sa alegi, cu siguranță un buchet deosebit de flori este și mai special atunci când are orhidee.

Fie ca prefera florile în buchet sau în ghiveci, cu orhideele îți este mult mai ușor sa ii faci un cadou potrivit. Ii poți oferii atât flori în ghiveci cât și în buchet, totul depinde de cât de bine o cunoști. Dacă știi ca prefera florile în ghiveci pentru ca ii place sa aibă mereu grija de ele, ii poți oferii un ghiveci cu orhidee care o sa înflorească ani la rând pentru a-i aduce aminte de tine.

Dacă în schimb, prefera mai mult florile în buchete pentru ca e prea ocupata sa aibă grija de flori, poți alege pentru ea cele mai delicate buchete de orhidee. Asta o sa îți ofere mai multe motive sa ii oferi flori mai des, de fiecare data când celălalt buchet se usucă.

Cu siguranță ai deja o mulțime de motive pentru care sa ii oferi flori. Dar dacă încă nu te-ai decis sa faci un gest frumos, poate acesta e momentul. Nu ai nevoie neapărat de o ocazie speciala pentru a exprima ceea ce simți pentru o persoană. Tot ce contează e intenția.

Orhidee albastra Phalaenopsis, de ce este cea mai potrivita alegere pe care o poți face

Dacă vrei sa ii oferi o floare care ii aducă aminte de tine pentru mult timp, poți alege sa ii oferi o orhidee albastra Phalaenopsis. Aceasta o sa aibă flori delicate mai multe luni pe an, ceea ce cu siguranță o sa ii aducă aminte de tine.

De fiecare data când orhideea o sa înflorească o sa își aducă aminte de tine și de ziua în care ai decis sa i-o oferi cadou. Florile acestei specii de orhidee rămân înflorite mai multe luni la rând, fără ca floarea sa aibă nevoie de îngrijiri speciale.

Ai putea crede ca orhideele sunt cele mai pretențioase flori pe care le poți avea. Adevărul este ca, unele dintre ele nu au nevoie de foarte multa atenție. Tot ce trebuie sa le oferi este apa din când în când. Un loc în fata ferestrei este ideal pentru ele.

Chiar dacă le oferi unei persoane cu un stil de viață mai aglomerat, acestea nu au nevoie de foarte multe îngrijiri, deci sunt ideale pentru ea. În plus sunt cele mai delicate flori pe care le poți alege pentru o persoană pe care o îndrăgești.

Alege pentru ea o orhidee albastra cu roz prin care sa ii dovedești ca o apreciezi

Dacă vrei un cadou deosebit pe care sa îl oferi iubitei tale, poți alege o orhidee albastra cu roz. În limbajul florilor, fiecare parte componenta a unei flori poate transmite un mesaj. Iar culorile sunt cele care de fiecare data scot la iveala cele mai profunde sentimente.

Dacă vrei sa ii arăți cât de mult o apreciezi și cât de importanta este ea pentru tine, cu siguranță o floare de orhidee cu roz este ideala. Iar dacă vrei sa ii arăți ca o iubești în ascuns, cu siguranță alegerea unei flori albastre este cea mai înțeleaptă pe care o poți face.

De cele mai multe ori, chiar și în istorie, oamenii se foloseau de flori și de limbajul transmis de acestea ori de câte ori își doreau sa își exprime sentimentele pe care le aveau fata de o persoana. Încă din cele mai vechi timpuri, florile au reprezentat singurul cadou potrivit pentru mai multe tipuri diferite de evenimente. Din acest motiv, ori de câte ori vrei sa oferi un cadou unei persoane fie ea cineva drag sau mai puțin apropiat, florile sunt singura alegere corecta.

Cum poți obține o orhidee albastra naturala?

Majoritatea speciilor de flori de culori neobișnuite precum negrul, albastrul și uneori și culoarea mov, sunt obținute în urma unui tratament special aplicat florilor de către profesioniști. Orhideea albastra naturala este una din aceste flori.

Chiar dacă unele persoane ar crede ca aceasta este o orhidee hibrid, de fapt, metoda prin care florarii îți pot dărui cele mai deosebite orhidee albastre este alta. Se folosește o cerneala speciala care se injectează în tulpina plantei, iar în 24 de ore, floarea care inițial era alba se colorează în albastru.

Tot ce trebuie sa știi este ca la următoarele înfloririi, o sa ai orhidee alba, colorarea se păstrează doar pana când cad florile.

Oferă-i o orhidee albastra cu mov și spune-i ce simți pentru ea

O alta culoare foarte apreciata de doamne atunci când vine vorba de orhidee, este movul. Dacă vrei sa ii faci iubitei tale o surpriză plăcută și sa ii oferi o floare delicata, poți alege pentru ea o floare de orhidee albastra cu mov.

Combinația este ideala pentru acele momente în care vrei sa ii transmiți un mesaj profund de iubire, pasiune dar și mister în același timp.

Găsește cele mai potrivite flori pentru iubita ta pe site-ul Floraria de Vis, florăria online care îți aduce florile direct pana la ușa.