...
-48%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 448,00 lei.Prețul curent este: 235,00 lei.

O casă este întotdeauna mai primitoare atunci când interior se găsește o oază de flori de apartament și plante de interior. Mai primitoare, mai veselă și calmă. Aspectul unor frunze imense uimitoare pot fi puncte focale noi.De asemenea, o plantă înaltă de interior cu frunze mari și care poate face o cameră mică să pară mai mare, atrăgând ochii pe verticală și creând o iluzie a unui interior mărit Îmbogățește-ți casa, și împrospătează-ți aerul, cu plante de apartament cu frunze mari pe care le găsești la Florăria de Vis. Sau oferă apropriaților un ghiveci cu flori atractive, cu siguranță le vor aprecia!

Cele mai apreciate, căutate și diversificate plante de apartament cu frunze mari, prin cromatică și formă, sunt Monstera, Palmierul Areca, Palmierul Kentia, Calathea, Dracaena, Copacul Dragon, Chamaedorea sau Ficusul. De asemenea, vă propunem și câteva dintre plantele cu flori, vom enumera: Guzmania, Iasomia, Clivia, Crinul sau Anthuriumul (Floarea Famingo).

Atunci când îți achiziționezi o plantă trebuie să te informezi și asupra modului de îngrijire al acestora. Unele plante au nevoie de o îngrijire mai atentă, precum plantele exotice și tropicale care au nevoie de o umiditate a aerului mai crescută și solul să fie în majoritatea timpului ușor umed.

Poți replica foarte ușor în propriul apartament sau birou mediul potrivit acestor plante plasând sub ghiveci o tăviță cu pietricele dispersate și apă. Apa ce se va evapora treptat îi va prii plantei, iar asta înseamnă îngrijire fără efort pentru tine! Iar în același timp dai o ”schimbare de look” inedită încăperii.

Dacă îți dorești să te simți în mijlocul naturii sau dorești să oferi cadouri potrivite atât pentru domni, cât și pentru doamne și domnișoare, comandă plante de apartament și accersorii, doar la Florăria de Vis! Noi vom avea grijă să ajungă la tine sau la destinatar, la timp și în siguranță.

Flori de camera cu frunze mari

Dacă ești în căutarea unui cadou rezistent și viu, Florăria de Vis îți recomandă flori de cameră cu frunze mari.Plantele cunoscute sub denumirea de Floarea Flamingo, sau Anthurium, sunt durabile și destul de ușor de cultiva. Sunt plante de casă care vor prospera mulți ani în condițiile ideale, dar chiar pot supraviețui timp de un an sau doi în cele mai nefavorabile situații.

Sunt originare din regiunile tropicale ale Americii. Acestea sunt caracterizate de frunzele mari, de verde intens, sub formă de lance sau în formă de inimă și viu colorate, asemănătoare cu cele ale rudei lor apropiate, Crinul Calla.Plantele Floarea Flamingo trebuie udate în mod regulat și temeinic.

Nu lăsați niciodată jardiniera să se așeze direct în apă mai mult de câteva minute. Udați planta doar după ce solul s-a uscat puțin. Mai mult de atât, Florea Flamingo începe să înflorească la începutul lunii februarie, tocmai la timp pentru Ziua Îndrăgostiților!

Flori de apartament cu frunze mari                  

Florăria de Vis îți propune flori de apartament cu frunze mari.Florile sunt unul dintre cele mai bune antidoturi împotriva vremii înghețate ale iernii, iar creșterea unei plante de apartament care mugurează și înflorește, în timp ce totul este latent în exterior, este deosebit de satisfăcătoare.

Iarna aceasta, ca alternativă la azaleele, crizantemele sau plantele tradiționale de sărbătoare, înflorite, ia în considerare cultivarea unei plante Clivia! Clivia miniata este o plantă cu flori minunate. Elegantă și impunătoare, este mai ușor de îngrijit decât o orhidee și mai neobișnuit decât o amaryllis sau un cactus de Crăciun. Aceasta produce ciorchini densi de flori portocalii, asemănătoare crinului.

La fel de importante sunt frunzele de culoare verde închis, care sunt practic fără pete, făcând din Clivia o floare de apartament cu frunze mari atractivă, chiar și atunci când nu este înflorită. La Florăria de Vis ai de unde alege în materie de plante și flori la ghiveci pentru interior.

 

Plante de camera cu frunze mari

 Aspectul unor frunze imense uimitoare pot fi puncte focale noi.De asemenea, o plantă înaltă de interior cu frunze mari și care poate face o cameră mică să pară mai mare, atrăgând ochii pe verticală și creând o iluzie a unui interior mărit.Florăria de Vis vă oferă mai multe informații, dintre tipurile de plante de cameră cu frunze mari îndrăgite de multe persoane și anume: Monstera.

Este originară din pădurile tropicale din America Centrală, planta Monstera deliciosa este, de asemenea, cunoscută sub numele de „filodendron tropical cu frunze separate”.Această plantă veșnică care se cațără este o plantă de interior foarte populară, ușor de cultivat și o favorită a multor designeri de interior, atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale.

Frunzele sale dau senzația texturii pielii, sunt lucioase, și caracteristic acestei plante de cameră cu frunze mari, despărțite și în formă de inimă, provenind din rădăcini aeriene complicate.

Plante cu frunze mari de apartament

Sunteți în căutarea unui cadou inedit? Sau v-ați gândit că aveți nevoie de un nou design în apartamentul dumneavoastră, dar nu doriți să investiți într-o remodelare totală a design-ului actual?  Astăzi vă propunem o planta cu frunze mari de apartament. Calathea nu este la fel de populară ca plantele de apartament, dar cu siguranță merită un loc într-o listă de plante înalte, cu frunze mari.

Este una dintre cele mai frumoase plante tropicale din lume. Caracterizată de frunzișul impunător, oval și alungit, accentuate de o gamă variată de culori. Datorită dungilor și venelor atrăgătoare ale plantei, acestea sunt adesea cunoscute sub porecle precum planta zebră, planta păunului sau planta șarpe-cu-clopoței. Sunt originare Braziliei.

O plantă, dacă condițiile de creștere îi sunt menținute, poate prospera și crește pe an aproximativ 60 de cm. Se dezvoltă bine în lumina indirectă a soarelui de-a lungul unei zile și la temperaturi calde. Comandă acum!