Buchet cu 17 trandafiri albi, floarea miresei, decor si ambalaj

219,00 lei

 • Flori mereu proaspete (suntem aprovizionati la fiecare 2 zile)
 •  Transport gratuit in Bucuresti
 • Felicitare cadou
 • Hrana pentru flori taiate cu elemente nutritive, care vor mentine florile proaspete
 • Brosura cu sfaturi pentru ingrijirea florilor
 • Garantam prospetimea trandafirilor cel putin 7 zile
 • Poza prezinta un buchet realizat si livrat la comanda online a unui client

TIP PRODUS:
Buchet de flori
FLORI:
17 trandafiri albi, floarea miresei, decor si ambalaj
CULOARE:
Alb
DIMENSIUNE:
Trandafirii din acest buchet au o inaltime de 60 cm.
DETALII LIVRARE:
Beneficiati de livrare gratuita in Bucuresti pentru orice comanda.
FELICITARE:
Completeaza florile cu o felicitare gratuita pe care poti nota mesajul tau special sau o urare unica.
HRANA FLORI:
Aceste plicuri (care se ofera gratuit la fiecare comanda) contin elemente nutritive care vor mentine florile din vaza proaspete si frumoase pentru mai mult timp. Dizolvati plicul de 5 gr. in apa din vaza.
INGRIJIRE:
Plasati in interior la cel mult 25°C, feriti de lumina directa a soarelui, schimbati apa florilor la 2 zile si taiati cozile 1 cm.
METODE DE PLATA:
Produsul poate fi achitat online cu cardul bancar, prin transfer bancar, la livrare sau direct de la expeditor.

Buchetul cu 17 Trandafiri Albi – Floarea Miresei, Decor și Ambalaj

Trandafirii albi au un farmec aparte, o eleganță subtilă și o semnificație profundă. Ei reprezintă puritatea, dragostea nesfârșită și respectul. Un buchet format din 17 trandafiri albi poate fi alegerea perfectă pentru ocazii speciale. Pentru mireasă, aceasta floare simbolizează iubirea pură și sinceră.

Ce reprezintă trandafirul alb în limbajul florilor?

În limbajul universal al florilor, trandafirul alb este simbolul purei iubiri, respectului și devotamentului. El este asociat frecvent cu nunțile și cu momente de recunoaștere a domeniului sacru al dragostei. Un buchet cu 17 trandafiri albi poate transmite exact acest mesaj, dar numărul de17 adaugă un strat suplimentar de semnificație.

Număr Semnificație
17 Oferta de pace și iertare

Prin urmare, un buchet cu 17 trandafiri albi poate fi folosit nu doar ca o declarație de dragoste, dar și de reconciliere.

Cum să decorați și să ambalați un buchet cu 17 trandafiri albi?

Decorarea și ambalarea buchetului de trandafiri albi este foarte importantă. Cel mai mare impact îl va avea prezentarea. Iată câteva sfaturi:

 1. Folia transparentă: Acesta este cel mai tradițional mod de ambalare a unui buchet. Folia transparentă permite vizibilitatea trandafirilor albi și subliniază frumusețea lor.
 2. Pânza sau hârtia kraft: Pentru un aspect rustic și natural, puteți opta pentru o hârtie kraft sau o pânză simplă. Ambalajul de hârtie kraft poate fi legat cu o ață rustică sau panglică dantelată.
 3. Cutia de florist: O cutie este o alternativă modernă și elegantă la metodele tradiționale de ambalare a buchetelor. Trandafirii sunt aranjați artistic în cutie, creând un display impresionant.
 4. Accesorii: Pentru un plus de strălucire, puteți adăuga accesorii în buchet. Acestea pot fi mărgele, cristale, panglici sau alte ornamente decorative.

Concluzie

Un buchet cu 17 trandafiri albi este nu doar un cadou impresionant, ci și un mod superb de a exprima sentimente de iubire, respect, devoțiune și chiar iertare. Decorul și ambalajul pot spori excesiv frumusețea trandafirilor, transformând un simplu cadou într-un gest memorabil. Îndrăzniți să faceți o declarație de neuitat cu ajutorul trandafirilor albi de la Floraria de Vis, alegerea perfectă pentru orice ocazie!

Tipul si culorile pot diferi in functie de stocul existent la realizarea aranjamentului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu 17 trandafiri albi, floarea miresei, decor si ambalaj”

DESCOPERA FLORARIA DE VIS
Buchet cu 17 trandafiri albi, floarea miresei, decor si ambalaj